горох морква селера цибуля часник
горох морква селера цибуля часник

Горох з часником і овочами

    

18 Червня, 2019

Корейская кухня (1000 и один рецепт)

Ingredients

Горох - 200 г

Часник - 3‑4 зубчики

Морква - 1 шт. велика

Цибуля - 1 шт. середня

Борошно пшеничне або кукурудзяне - 1 ст. ложка

Олія - 3 ст. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Кріп - 3‑4 гілочки зелені

Селера - 1 корінь + 3‑4 гілочки зелені

Сіль

Directions

1Горох промити, залити холодною водою на 7‑8 годин.

2Потім додати в горох свіжої води та відварювати, доки він не стане м'яким.

3Налити в сковороду 2 ст. ложки олії і трохи обсмажити в ній борошно.

4Потім викласти на цю саму сковороду дрібно нарізані корінь селери, ріпчасту цибулю та моркву й обсмажувати їх 10 хвилин, додавши цукор і сіль.

5Влити трохи горохового відвару, додати дрібно нарізану зелень селери та кропу, товчений часник і тушкувати все разом ще 5‑6 хвилин.

6Змішати відварений горох з тушкованими овочами та зеленню, заправити 1 ст. ложкою олії та подавати до столу.

00:00