Горох з часником і овочами овочеві страви корейська кухня 18 Червня, 2019 Корейская кухня (1000 и один рецепт) Ingredients Горох - 200 г Часник - 3‑4 зубчики Морква - 1 шт. велика Цибуля - 1 шт. середня Борошно пшеничне або кукурудзяне - 1 ст. ложка Олія - 3 ст. ложки Цукор - 1 ч. ложка Кріп - 3‑4 гілочки зелені Селера - 1 корінь + 3‑4 гілочки зелені Сіль Directions 1Горох промити, залити холодною водою на 7‑8 годин. 2Потім додати в горох свіжої води та відварювати, доки він не стане м'яким. 3Налити в сковороду 2 ст. ложки олії і трохи обсмажити в ній борошно. 4Потім викласти на цю саму сковороду дрібно нарізані корінь селери, ріпчасту цибулю та моркву й обсмажувати їх 10 хвилин, додавши цукор і сіль. 5Влити трохи горохового відвару, додати дрібно нарізану зелень селери та кропу, товчений часник і тушкувати все разом ще 5‑6 хвилин. 6Змішати відварений горох з тушкованими овочами та зеленню, заправити 1 ст. ложкою олії та подавати до столу. 00:00