Печиво ванільне від Пеггі Поршен - пальчики оближеш
Печиво ванільне від Пеггі Поршен - пальчики оближеш

Печиво ванільне від Пеггі Поршен – пальчики оближеш

    , ,

9 Серпня, 2019

Cake Decoration & Sugarcraft 2017 №218 New Trends

  • Yields: 20 шт.

Ingredients

Масло вершкове несолоне - 200 г

Цукрова пудра - 200 г

Ванільний екстракт - 1 ст. ложка

Сіль - 1 щіпка

Яйця - 1 шт. середнього розміру

Борошно звичайне просіяне - 400 г + додатково для припорошення

Directions

1Покласти розм’якшене вершкове масло, цукор, екстракт ванілі і сіль в миску і збити разом до кремоподібної консистнції. Не збивати занадто, бо печиво розпливатиметься під час випічки.

2Яйце трохи збити і повільно вливати в суміш, збиваючи, доки все добре не поєднається.

3Додайте борошно і перемішайте на невеликій швидкості, поки щойно не з’єднається.

4Зібрати тісто в кулю, загорнути у плівку та охолоджувати не менше 30 хвилин або доки воно не охолодиться і не стане твердим.

5Швидко замісити тісто, викласти на посипану борошном поверхню і розкачати до товщини приблизно 5 мм.

6Виїмками вирізати печиво у формі ялинкових іграшок і покласти їх на деко, вистелене пергаментним папером.

7Охолоджувати ще 30 хвилин.

8Розігріти духовку до 175°C і випікати печиво 6‑10 хвилин, доки краї не стануть золотисто-коричневими.

9Перед декоруванням дати повністю охолонути.

10Зберігати в герметичній тарі до 6 тижнів.

00:00