Печиво ванільне від Пеггі Поршен – пальчики оближеш
солодка випічка духовка, Новий рік, святкове
9 Серпня, 2019
Cake Decoration & Sugarcraft 2017 №218 New Trends
- Yields: 20 шт.
Ingredients
Масло вершкове несолоне - 200 г
Цукрова пудра - 200 г
Ванільний екстракт - 1 ст. ложка
Сіль - 1 щіпка
Яйця - 1 шт. середнього розміру
Борошно звичайне просіяне - 400 г + додатково для припорошення
Directions
1Покласти розм’якшене вершкове масло, цукор, екстракт ванілі і сіль в миску і збити разом до кремоподібної консистнції. Не збивати занадто, бо печиво розпливатиметься під час випічки.
2Яйце трохи збити і повільно вливати в суміш, збиваючи, доки все добре не поєднається.
3Додайте борошно і перемішайте на невеликій швидкості, поки щойно не з’єднається.
4Зібрати тісто в кулю, загорнути у плівку та охолоджувати не менше 30 хвилин або доки воно не охолодиться і не стане твердим.
5Швидко замісити тісто, викласти на посипану борошном поверхню і розкачати до товщини приблизно 5 мм.
6Виїмками вирізати печиво у формі ялинкових іграшок і покласти їх на деко, вистелене пергаментним папером.
7Охолоджувати ще 30 хвилин.
8Розігріти духовку до 175°C і випікати печиво 6‑10 хвилин, доки краї не стануть золотисто-коричневими.
9Перед декоруванням дати повністю охолонути.
10Зберігати в герметичній тарі до 6 тижнів.