Пельмені з начинкою з відвареного м'яса
Пельмені з начинкою з відвареного м'яса

Пельмені з начинкою з відвареного м’яса

  , ,

4 Грудня, 2019

Вкусные пельмени

Ingredients

Тісто пельменне круте

Бульйон курячий

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Яловичина або курятина відварна - 300 г

Цибуля - 1 шт.

Жир курячий - 50 г

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Петрушка - зелень

Directions

1Відварене м'ясо пропустити через м'ясорубку, додати спасеровану в курячому жирі дрібно нарізану цибулю, разом з жиром, в якому вона обсмажувалася, посолити, поперчити за смаком. Фарш ретельно перемішати.

2Приготувати круте пельменне тісто, зробити пельмені та відварити їх у курячому бульйоні.

3Пельмені подавати гарячими, заливши курячим бульйоном. Окремо подати дрібно посічену зелень петрушки.

00:00