200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто
Yields: 6-8 порцій
Ingredients
Перець болгарський - 2‑3 великих стручка / 3 шт.
Яйця - 2‑3 шт. / 3 шт.
Сир твердий - 150‑200 г / 300‑400 г
Часник - 5‑6 зубчиків / 2‑3 зубчики
Майонез - 5‑6 ст. ложок / за смаком
Directions
1Яйця зварити.
2Сир натерти на дрібній тертушці, додати товчений або пропущений крізь перс часник, перемішати. Додати стільки майонезу, щоб маса була однорідною, але не рідкою, перемішати.
3Перець (бажано різнокольоровий) очистити від плодоніжок і насіння.
4ВАРІАНТ 1: В середину кожного перцю вкласти ціле очищене круто зварене яйце, а пусте місце навколо яйця зі всіх сторін щільно заповнити сирною масою.
5ВАРІАНТ 2: Сирною масою нафарширувати перці, залишивши місце в серединці. В середину перцю помістити яйце, весь інший простір щільно заповнити сиром.
6Перед подачею на стіл поставити фарширований перець на 2‑3 / 3‑4 години в холодильник, а потім нарізати його гострим ножем, трохи змоченим холодної водою, на порції - кружальця рівної товщини.