Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром
закуски, овочеві страви вегетаріанське, дитяче
30 Вересня, 2019
Школа гастронома 2004 №15 (19) Сентябрь
- Cook: 1 hr
- Yields: 3 порції
Ingredients
Перці солодкі з тонкими м'ясистими стінками - 1 червоний + 1 жовтий + 1 зелений
Сир (творог) - 200 г
Сир вершковий - 200 г або трохи більше - залежить від розмірів перців
Часник - 3 зубчики
Петрушка - 3 гілочки
Кріп - 3 гілочки
Кінза - 3 гілочки
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1У перців зрізати верхівку з плодоніжкою, вийняти насіння та перегородки. Сполоснути перці зсередини, поставити на серветки зрізом вниз, щоб стекла вода.
2Часник очистити, подрібнити. Зелень вимити, обсушити паперовими серветками та дрібно нарізати. У мисці змішати сир, сир, часник і зелень. Посолити, поперчити за смаком.
3Зі зрізаних верхівок перців видалити плодоніжки та залишки насіння; нарізати верхівки дрібними кубиками. Начинку розділити на 3 рівні частини та розкласти по 3 мисках. У кожну миску додати кубики перцю одного кольору. Ретельно перемішати.
4Щільно нафарширувати перці начинкою так, щоб в зеленому перці була начинка з червоними вкрапленнями, в червоному - з жовтими, а в жовтому - з зеленими.
5Поставити перці в холодильник на 20‑30 хвилин.
6Вийняти перці з холодильника, нарізати кружальцями завтовшки 1,5 см. Викласти на блюдо, чергуючи кольори.