Шашлик з маринованого буряка
Шашлик з маринованого буряка

Шашлик з маринованого буряка

    

25 Січня, 2019

Готовим вкусно 2015 №7 (144) Июль

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Буряк сирий - 1 шт.

Соєвий соус - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 15 мл

Оцет - 1 ч. ложка

Вода - 50 мл

Кріп

Мускатний горіх

Перець духмяний

Directions

1Сирий буряк очистити та порізати кубиками. Ріпчасту цибулю очистити та дрібно порізати.

2Обсмажувати цибулю на олії 3 хвилини.

3Буряк полити соєвим соусом, додати подрібнений часник, мускатний горіх і духмяний перець. Додати обсмажену цибулю, оцет і воду. Перемішати. Посипати подрібненим кропом і ще раз перемішати. Поставити маринуватися в холодильник на 2‑3 години.

4Шпажки замочити на 5 хвилин у гарячій воді.

5Нанизати кубики буряка на шпажки. Викласти шпажки на фольгу, кожну посипати залишками маринаду та загорнути у фольгу.

6Укласти загорнуті шпажки на деко та поставити в розігріту до 200°С духовку. Запікати 30‑45 хвилин до м'якості буряка.

Такий буряк смачний як у гарячому, так і в холодному вигляді. У холодному вигляді він нагадує цукати.

00:00