щука
щука

Щука маринована

  ,

6 Березня, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Щука - 1 тушка

Селера - 1 корінь

Петрушка - 1 корінь

Оцет 6% - 1‑2 склянки

Лавровий лист - 1‑2 шт.

Перець чорний - 3‑4 горошини

Перець духмяний - 3‑4 горошини

Cіль

Directions

1Щуку очистити від луски, випатрати, зняти шкіру та розібрати на філе.

2З кісток і шкіри приготувати бульйон з додаванням коріння, лаврового листа та перцю.

3Філе щуки розрізати на порційні шматки, посипати сіллю, скласти в емальовану або глиняну миску, залити гарячим оцтом і накрити кришкою.

4Через кілька хвилин шматки риби перекласти в каструлю, залити теплим рибним бульйоном так, щоб він повністю покрив щуку, та варити на великому вогні до готовності, не накриваючи.

5Потім зняти з вогню, скропити холодною водою та накрити на кілька хвилин кришкою.

6Подавати в холодному вигляді разом із маринадом, прикрасивши зеленню і вареними або свіжими овочами.

00:00