200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
Ingredients
Щука - 1 тушка
Селера - 1 корінь
Петрушка - 1 корінь
Оцет 6% - 1‑2 склянки
Лавровий лист - 1‑2 шт.
Перець чорний - 3‑4 горошини
Перець духмяний - 3‑4 горошини
Cіль
Directions
1Щуку очистити від луски, випатрати, зняти шкіру та розібрати на філе.
2З кісток і шкіри приготувати бульйон з додаванням коріння, лаврового листа та перцю.
3Філе щуки розрізати на порційні шматки, посипати сіллю, скласти в емальовану або глиняну миску, залити гарячим оцтом і накрити кришкою.
4Через кілька хвилин шматки риби перекласти в каструлю, залити теплим рибним бульйоном так, щоб він повністю покрив щуку, та варити на великому вогні до готовності, не накриваючи.
5Потім зняти з вогню, скропити холодною водою та накрити на кілька хвилин кришкою.
6Подавати в холодному вигляді разом із маринадом, прикрасивши зеленню і вареними або свіжими овочами.