Пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками

Пиріг з яблуками – La croute aux pommes

  ,     

21 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Яблука

Масло вершкове

Цукрова пудра

Тісто пісочне

Directions

1Почистити хороші яблука та порізати їх на тонкі дольки.

2Деко з глини або емальоване гарненько намастити вершковим маслом і посипати цукровою пудрою, покласти шар яблук, знову посипати цукровою пудрою, потім другий шар яблук. Накрити яблука тонким шаром пісочного тіста, проколоти його виделкою в декількох місцях, трохи змочити.

3Запікати в духовці, відрегулювати жар зверху і знизу. Скоринка готова, якщо при натисканні на тісто виделкою сік з яблук виходить назовні. Повторити цю операцію кілька разів, щоб тісто було добре змочене яблучним соком.

4Перевернути торт на блюдо такого ж розміру, що і деко, так, щоб яблука були зверху, а корочка знизу.

5Подавати одразу ж.

Цей пиріг з яблуками належить до перевернутих тортів: він готується під верхньою скоринкою з тіста, а потім перевертається, і ця скоринка стає нижньою.

00:00