Пиріг з яблуками з білого хлібу
Пиріг з яблуками з білого хлібу

Пиріг з яблуками (з білого хлібу)

    ,

3 Листопада, 2019

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 250‑300 г

Хліб білий сухий - 500 г

Яйця - 2‑3 шт.

Молоко - 1 склянка

Цукор - 0,5 склянки

Сухарі панірувальні

Directions

1Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати скибочками, прокип'ятити 3‑4 хвилини в цукровому сиропі, відкинути на друшляк і остудити.

2М'якуш сухого білого хліба нарізати невеликими скибочками завтовшки 3‑4 мм і обваляти в суміші з яйця, молока та цукру.

3Укласти половину скибочок хлібу на деко, попередньо змащене маслом і обсипане сухарями. На шар хлібних скибочок укласти яблука та накрити хлібними скибочками.

4Пиріг запікати в духовці.

00:00