Пиріг з вишнями
Пиріг з вишнями

Пиріг з вишнями

  ,   

3 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Борошно пшеничне - 2 склянки

Сметана - 1 склянка

Цукор - 1 склянка

Сода харчова - 1 ч. ложка

Вишня - 600 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Directions

1Сметану розтерти з цукром, додати соду, борошно (потроху) та замісити тісто.

2Розкачати його за розміром сковороди, попередньо змастивши її маслом і посипавши борошном, краї тіста підняти та загорнути, як для ватрушки.

3З вишень вийняти кісточки, викласти на тісто рівним шаром, щоб не було порожніх місць, посипати цукром і накласти сітку з тонких шнурків тіста.

4Поставити пиріг в духовку.

5Коли пиріг наполовину спечеться, вийняти не закриті сіткою вишні, залити його сметаною, посипати цукром і знову поставити в духовку.

00:00