Пиріг з м’ясним фаршем

    

18 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 100 г

Олія оливкова - 100 мл

Оцет - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Вода - 200 мл.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Яловичина - 1 кг фаршу

Пармезан - 200 г

Олія оливкова - 100 мл

Цибуля - 4 шт.

Яйця - 4 шт.

Вода - 200 мл

Перець чорний мелений

Мускатний горіх

Сіль

Directions

1Просіяти борошно в миску, зробити в центрі невеликий отвір, куди викласти сіль, вилити оцет і олію, а потім поступово ввести воду. Замісити тісто та скачати колобок. Накрити його харчовою плівкою та поставити в тепле місце на 1 годину.

2Оливкову олію вилити в чашу мультиварки, нагріти в режимі «Тушкування». Дрібно нарізати цибулю, покласти її в олію, обсмажити та додати фарш. Потім влити склянку води, додати сіль, перець і мускатний горіх. Накрити кришку, виставити режим «Смаження» на 20 хвилин.

3Дати начинці охолонути. У неї вмішати тертий пармезан, яєчні жовтки та ретельно збиті білки. Все перемішати, потім розділити тісто на 2 шматки. Один має бути більше іншого.

4Великий лист розкласти по дну мультиварки, змащеному маслом, зробити бортики. На нього викласти начинку. Закрити її другим листом, попередньо змазаним олією з внутрішньої сторони. Прищипнути краї, зробити отвори у верхній частині пирога. Змастити його олією та поставити випікатися в режимі «Випічка» на 60 хвилин.

00:00