Пиріг з кабачками та картоплею
Пиріг з кабачками та картоплею

Пиріг з кабачками та картоплею

    , ,

8 Лютого, 2020

Школа гастронома 2012 №23 (217) Декабрь - Домашние пироги

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 500 г

Сіль - 1 ч. ложка

Олія - 3 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (сік)

Вода - 1 склянка

Кунжут - 2 ст. ложки насіння

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Кабачки - 1 кг

Картопля -1 кг

Сир м'який - 500 г

М'ята свіжа подрібнена - 1 ст. ложка

Олія

Directions

1Кабачки та картоплю очистити і нарізати тонкими кружальцями. Картоплю помістити в миску з холодною водою на 10 хвилин. Воду злити, картоплю промити й обсушити.

2Борошно просіяти з сіллю, додати олію та лимонний сік, перемішати. Поступово додаючи воду, вимісити гладке однорідне тісто.

3Розділити його на 2 частини. Розкачати одну частину в дуже тонкий пласт і помістити його на змащене олією деко.

4Розподілити по тісту кружальця картоплі, промазати половиною сиру та посипати половиною подрібненої м'яти. Розкласти кружальця кабачків, промазати залишками сиру та посипати м'ятою.

5Розкачати другий пласт, накрити ним пиріг і защипнути краї. Змастити поверхню олією та посипати кунжутом.

6Помістити в розігріту до 180°С духовку на 1 годину.

00:00