рибні котлети
рибні котлети

Щука в пивному клярі

    

22 Квітня, 2019

1000 рецептов (1000 секретов) 2016 №24/С Новогоднее застолье

Ingredients

Щука - 400 г філе

Сіль - 0,5 ч. ложки

Суміш перців - 1 щіпка

Олія

Сухарі панірувальні

ДЛЯ КЛЯРУ:

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Пиво темне - 0,25 склянки

Борошно - 3 ст. ложки

Сіль

Яйця - 1 білок

Directions

КЛЯР:

1Змішати оливкову олію з темним пивом і борошном, посолити. Залишити на 30 хвилин, щоб настоявся.

2Потім додати яєчний білок і ретельно збити.

ЩУКА:

1Філе щуки подрібнити в блендері, додати сіль і перець і сформувати з фаршу колечка.

2У глибокій сковороді розігріти олію. Рибні колечка вмочити в кляр, потім в панірувальні сухарі й обсмажити в олії на середньому вогні до готовності.

00:00