Ананас у сиропі
Ананас у сиропі

Ананас у сиропі / з сиропом

      ,

9 Червня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

50 рецептов японской кухни

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Ананаси - 200 г

Цукор - 2 ст. ложки

Лікер - 4 ч. ложки

ВАРІАНТ 2 (ЯПОНСЬКИЙ):

Ананаси - 100 г

Цукор - 30 г

Ром або лікер - 5 г

Цукрова пудра (за бажання)

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Очищений ананас нарізати скибочками завтовшки 2 см, укласти у вазу віялом.

2СИРОП: цукор з'єднати з 1 ст. ложкою води, прокип'ятити 2 хвилини, зняти з вогню та ввести лікер.

3Подавати ананас, поливши охолодженим сиропом.

ВАРІАНТ 2 (ЯПОНСЬКИЙ):

1Очищений ананас нарізати кружальцями та скибочками завтовшки 2‑3 мм, по 4‑5 на порцію, розкласти у вазі віялом або згорнути в трубочки.

2Окремо в соуснику подати міцний цукровий сироп з ромом або лікером.

3Замість сиропу можна обсипати ананасні кружальця та скибочки цукровою пудрою.

00:00