Горбуша, фарширована млинцями та смаженими овочами
Горбуша, фарширована млинцями та смаженими овочами

Горбуша, фарширована млинцями та смаженими овочами

  

16 Червня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 6-10 порцій

Ingredients

Горбуша - 1 тушка вагою близько 500‑600 г

Риба біла (тріска) - 200‑250 г філе

Яйця - 1 шт.

Желатин - 30 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Спеції для риби / (приправа для риби комбінована) - 1 ч. ложка

Сіль

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Молоко або вода - 400 мл

Борошно - 200 г

Яйця - 1 шт.

Олія - 40 мл + для смаження

Цукор - 20 г

Сіль - 1 щіпка

Кріп і/або петрушка - 1 пучок свіжої зелені

Directions

1ТІСТО ДЛЯ МЛИНЦІВ: З'єднати борошно, яйце, тепле молоко, цукор і сіль, додати дрібно посічену зелень.

2Спекти тонкі млинці на розпеченій олії до золотистого кольору.

3Очистити овочі. Нарізати моркву невеликими довгастими скибочками або напівколами, цибулю - дрібними кубиками. Обсмажити на розпеченій олії до м'якості (до прозорості цибулі).

4Очистити горбушу від луски, витягти кістку з ребрами, посипати сіллю, спеціями та желатином.

5Двічі пропустити через м'ясорубку м'якоть білої риби та смажені овочі. Посолити, додати спеції та яйце, ретельно перемішати.

6Викласти на млинці фарш, згорнути трубочками.

7Вкласти млинці з начинкою всередину горбуші, обернути рибу плівкою, за необхідності пов'язати шпагатом. Варити 30 хвилин.

8Остудити під пресом. Поставити в холодильник на 8 годин.

ЧАС: 1,5-2 години + 8 годин застигання

00:00