Горбуша з ікорним соусом страви з риби 13 Червня, 2019 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Горбуша - 900 г філе Лосось консервований - 300 г Ікра лососева - 3 ст. ложки Вершки жирні - 1,5 склянки Лавровий лист - 1 шт. Перець чорний мелений + 4 горошини Сіль Directions 1Філе горбуші залити невеликою кількістю гарячої води, посолити та припускати на слабкому вогні 20 хвилин. 2Хвилин за 5 до готовності додати лавровий лист і перець горошком. 3Готову рибу охолодити. 4СОУС: Подрібнити в блендері консервовану рибу, додати ікру, вершки, посолити, поперчити та перемішати. 5Горбушу викласти на блюдо та полити соусом. Можна посипати подрібненою зеленню. 00:00