Горбуша з ікорним соусом
Горбуша з ікорним соусом

Горбуша з ікорним соусом

  

13 Червня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Горбуша - 900 г філе

Лосось консервований - 300 г

Ікра лососева - 3 ст. ложки

Вершки жирні - 1,5 склянки

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний мелений + 4 горошини

Сіль

Directions

1Філе горбуші залити невеликою кількістю гарячої води, посолити та припускати на слабкому вогні 20 хвилин.

2Хвилин за 5 до готовності додати лавровий лист і перець горошком.

3Готову рибу охолодити.

4СОУС: Подрібнити в блендері консервовану рибу, додати ікру, вершки, посолити, поперчити та перемішати.

5Горбушу викласти на блюдо та полити соусом. Можна посипати подрібненою зеленню.

00:00