Каша манна рожева каші та круп'яні страви дієтичне харчування 25 Червня, 2020 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Манна крупа - 2 ст. ложки Молоко - 200 мл Вода - 0,5 склянки Сироп цукровий - 2 ст. ложки Сік морквяний - 100 мл Масло вершкове - 1 ч. ложка Directions 1У готову, злегка остиглу манну кашу влити сік зі свіжої моркви, ретельно розмішати й одразу ж подавати до столу. МОРКВЯНИЙ СІК: 1Моркву вимити щіткою, обшпарити окропом, зішкребти шкірку гострим ножем, ще раз вимити кип'яченою водою і натерти на тертці. 2Моркву покласти в ошпарену окропом марлю і віджати сік.Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічній нирковій недостатності 00:00