манна каша з морквою
манна каша з морквою

Каша манна рожева

    

25 Червня, 2020

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Манна крупа - 2 ст. ложки

Молоко - 200 мл

Вода - 0,5 склянки

Сироп цукровий - 2 ст. ложки

Сік морквяний - 100 мл

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1У готову, злегка остиглу манну кашу влити сік зі свіжої моркви, ретельно розмішати й одразу ж подавати до столу.

МОРКВЯНИЙ СІК:

1Моркву вимити щіткою, обшпарити окропом, зішкребти шкірку гострим ножем, ще раз вимити кип'яченою водою і натерти на тертці.

2Моркву покласти в ошпарену окропом марлю і віджати сік.

Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00