Піперада (Piperade) – баскський сніданок сніданки, страви з яєць іспанська кухня 18 Червня, 2019 Юлия Высоцкая. Воскресные завтраки Ingredients Яйця - 4 шт. Бекон - 100 г Перець солодкий - 1 шт. Помідори - 1 шт. великий Цибуля червона - 1 шт. Часник - 1 зубчик Кінза - 2‑3 гілочки Олія оливкова - 1 ст. ложка Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки Сіль морська - 0,25 ч. ложки Directions 1Цибулю і часник почистити, тонко нарізати й обсмажити в сковороді з розігрітою оливковою олією. 2Солодкий перець нарізати тонкими смужками, помідор великими шматочками, додати в сковороду, посолити, поперчити і перемішати. 3Бекон обсмажити на сухій сковороді з обох боків до хрусткої скоринки. 4Яйця трохи збити виделкою, посолити, поперчити, влити в сковороду з овочами і, помішуючи, обсмажувати близько хвилини. 5Кінзу подрібнити, посипати омлет і подавати з беконом. 00:00