Крем масляний для кексів (декорування за допомогою кондитерського мішка)
Крем масляний для кексів (декорування за допомогою кондитерського мішка)

Крем масляний для кексів (декорування за допомогою кондитерського мішка)

  ,

4 Травня, 2019

Bridget Thibeault. Cupcake Decorating Lab

Ingredients

Кекс

Крем масляний

Кондитерський мішок розміром 36‑46 см

Насадки великі звичайні круглі або зірочки, такі як Ateco № 806 або № 826

Ножиці

Лопатка або ложка

Directions

1Зрізати невеликий отвір у наконечнику кондитерського мішка, достатній для того, щоб крем виходив. Закріпити насадку.

2Заповнити кондитерський мішок кремом наполовину.

Крем масляний для кексів (декорування за допомогою кондитерського мішка)

3Тримати мішок вертикально під кутом 90° приблизно в 6 мм від центру кексу. Видавлювати крем, рухаючи мішок за годинниковою стрілкою по краю кексу і формуючи повне коло.

Крем масляний для кексів (декорування за допомогою кондитерського мішка)

4Продовжувати прокладати крем по базовому колу, рухаючись у напрямку до центру.

Крем масляний для кексів (декорування за допомогою кондитерського мішка)

5Зменшити тиск на кондитерський мішок і швидко відірвати його під кутом. Якщо потягнути прямо вгору, вийде пік

Крем масляний для кексів (декорування за допомогою кондитерського мішка)

00:00