Млинці фісташкові
Млинці фісташкові

Млинці фісташкові

  

15 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 10-12 шт.

Ingredients

Борошно - 200 г

Молоко - 400 мл

Яйця - 4 шт.

Цукор - 50 г

Фісташки несолоні очищені - 50 г

Мигдаль - 10 г

Цукрова пудра - 2 ч. ложки

Олія виноградна - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 40 г

Лікер - 1 ст. ложка

Олія рослинна для смаження

Directions

1Подрібнити фісташки та мигдаль блендером до консистенції борошна. Додати до подрібнених горіхів цукрову пудру.

2Збити яйця з цукром у пишну піну. Додати до збитих яєць борошно, перемішати. Додати суміш фісташкового та мигдального борошна.

3Додати виноградну олію, перемішати. Влити лікер і розтоплене вершкове масло, перемішати. Тонкою цівкою влити молоко, постійно помішуючи.

4Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків до золотистого кольору.

00:00