Млинці фісташкові млинці, оладки, сирники 15 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr Yields: 10-12 шт. Ingredients Борошно - 200 г Молоко - 400 мл Яйця - 4 шт. Цукор - 50 г Фісташки несолоні очищені - 50 г Мигдаль - 10 г Цукрова пудра - 2 ч. ложки Олія виноградна - 1 ст. ложка Масло вершкове - 40 г Лікер - 1 ст. ложка Олія рослинна для смаження Directions 1Подрібнити фісташки та мигдаль блендером до консистенції борошна. Додати до подрібнених горіхів цукрову пудру. 2Збити яйця з цукром у пишну піну. Додати до збитих яєць борошно, перемішати. Додати суміш фісташкового та мигдального борошна. 3Додати виноградну олію, перемішати. Влити лікер і розтоплене вершкове масло, перемішати. Тонкою цівкою влити молоко, постійно помішуючи. 4Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків до золотистого кольору. 00:00