Піца «Мемфіс»
Піца «Мемфіс»

Піца «Мемфіс»

      

5 Травня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Дріжджі - 10 г

Вода - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Помідори - 4‑5 шт.

Перець солодкий - 2 шт.

Часник - 1 зубчик

Сир тертий - 3 ст. ложки

Петрушка і кінза - 1 пучок зелені

Сіль

Directions

1Борошно з сіллю просіяти через сито, зробити в центрі горбка поглиблення, ввести туди яйце, розведені в теплій воді дріжджі, олію і замісити тісто. Накрити його рушником і залишити в теплому місці підходити.

2Готове тісто розкачати на посипаній борошном дошці та перекласти пласт в змащену маслом форму.

3Перець вимити, видалити насіння і нарізати кільцями. Помідори вимити, нарізати тонкими кружальцями, часник і зелень подрібнити.

4Приготовану начинку викласти шарами на тісто: спочатку перець, потім помідори та часник, все посолити, посипати тертим сиром і помістити форму в попередньо розігріту духовку Випікати 20‑25 хвилин при 200°С.

5Готову піцу посипати зеленню.

00:00