Піца з овочами запеченими
19 Березня, 2020
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 200 г
Дріжджі сухі - 1 ст. ложка
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Сіль - 0,5 ст. ложки
Вода - 150 мл
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Cир моцарела - 125 г
Помідори черрі - 12 шт.
Перець солодкий червоний - 2 шт.
Цибуля порей - 1 шт.
Томатна паста - 4 ст. ложки
Горошок заморожений - 3 ст. ложки
Cир пармезан - 2 ст. ложки
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1У мисці змішати борошно, сіль і дріжджі. Додати теплу воду та замісити м'яке тісто. Викласти його на стіл, присипаний борошном, потім розкачати в круглий корж.
2Змастити чашу мультиварки олією. Нарізати перці кільцями, дрібно покришити цибулю порей. Перемішати овочі з олією, сіллю та перцем. Викласти в чашу мультиварки та включити режим «Випічка» на 10 хвилин. Вийняти овочі.
3Змастити чашу ще раз, викласти тісто для піци. Намазати його томатною пастою, посипати цибулею порей і червоними перцями. Тонко нарізати моццареллу, покласти на овочі. Зверху розкласти нарізані навпіл помідори черрі та посипати замороженим горошком. Потім висипати пармезан. Виставити режим «Випічка» на 30 хвилин.