Піца з салямі
піца італійська кухня духовка, мультиварка
25 Вересня, 2019
50 рецептов пиццы
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 250 г
Дріжджі - 25 г / 20 г
Молоко - 1 склянка / 100 мл
Яйця - 2 шт.
Олія - 3 ст. ложки
Цукор - 1 ст. ложка / 2 ч. ложки
Сіль - 0,5 ч. ложки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Печериці свіжі - 200 г
Cир м'яких сортів («Едамер») - 200 г
Салямі (з часником) - 200 г
Сир швейцарський - 100 г
Маслини без кісточок - 8‑10 шт.
Помідори - 2 шт.
Олія - 2 ст. ложки
Масло вершкове або маргарин - 1 ст. ложка
Орегано
Сіль
Directions
1Приготувати дріжджове тісто, дати підійти.
2ДЛЯ ДУХОВКИ: Тісто ще раз ретельно вимісити та укласти на змащене маслом деко.
3ДЛЯ МУЛЬТИВАРКИ: Тісто обім'яти, укласти в змащену чашу мультиварки, включити режим «Підігрів» на 15 хвилин, потім викласти і дати постояти. Обім'яти тісто ще раз, розкачати корж і викласти його в мультиварку, зверху скропити олією.
4Очистити та нарізати тонкими пластинками гриби, обсмажити їх в невеликій кількості вершкового масла.
5Нарізати скибочками твердий сир, маслини розрізати навпіл. Нарізати кружальцями помідори та салямі.
6На тісто укласти сир, в середину покласти маслини, навколо викласти інші компоненти начинки - гриби та салямі. Посипати сіллю та орегано, потім тертим сиром.
7Запікати в розігрітій духовці 15 хвилин або в мультиварці виставити режим «Випічка» на 30 хвилин.