Піца з салямі
Піца з салямі

Піца з салямі

      ,

25 Вересня, 2019

50 рецептов пиццы
50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 250 г

Дріжджі - 25 г / 20 г

Молоко - 1 склянка / 100 мл

Яйця - 2 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка / 2 ч. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Печериці свіжі - 200 г

Cир м'яких сортів («Едамер») - 200 г

Салямі (з часником) - 200 г

Сир швейцарський - 100 г

Маслини без кісточок - 8‑10 шт.

Помідори - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Масло вершкове або маргарин - 1 ст. ложка

Орегано

Сіль

Directions

1Приготувати дріжджове тісто, дати підійти.

2ДЛЯ ДУХОВКИ: Тісто ще раз ретельно вимісити та укласти на змащене маслом деко.

3ДЛЯ МУЛЬТИВАРКИ: Тісто обім'яти, укласти в змащену чашу мультиварки, включити режим «Підігрів» на 15 хвилин, потім викласти і дати постояти. Обім'яти тісто ще раз, розкачати корж і викласти його в мультиварку, зверху скропити олією.

4Очистити та нарізати тонкими пластинками гриби, обсмажити їх в невеликій кількості вершкового масла.

5Нарізати скибочками твердий сир, маслини розрізати навпіл. Нарізати кружальцями помідори та салямі.

6На тісто укласти сир, в середину покласти маслини, навколо викласти інші компоненти начинки - гриби та салямі. Посипати сіллю та орегано, потім тертим сиром.

7Запікати в розігрітій духовці 15 хвилин або в мультиварці виставити режим «Випічка» на 30 хвилин.

00:00