Піца з сардинами та оливками
14 Лютого, 2020
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно - 300 г
Дріжджі - 10 г
Молоко - 100 мл
Яйця - 1 шт.
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Вода
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сардини свіжі - 150 г
Cир сулугуні м'який - 100 г
Печериці - 100 г
Оливки (?)
Олія - 1 ст. ложка
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Лимон - 1 ст. ложка соку
Вода - 300 мл
ДЛЯ СОУСУ:
Помідори - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Лимон - 1 ч. ложка тертої цедри
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1ТІСТО: Дріжджі та цукор розвести теплою водою, дочекатися появи пухирців. Змішати з маслом, яйцем і борошном, ретельно вимішувати тісто на столі близько 5 хвилин, розкачати в кружок, діаметр якого збігається з діаметром чаші мультиварки.
2СОУС: Оливкову олію змішати з дрібно нарізаним часником. Готувати 4 хвилини в режимі «Смаження». Додати очищений і дрібно нарізаний помідор, печериці, лимонну цедру. Готувати ще 6 хвилин, помішуючи через кожні 2 хвилини. Готовий соус посолити, поперчити та остудити.
3НАЧИНКА: У риби видалити все зайве. У мультиварку налити води, додати сік лимона, вершкове масло та сардини. Готувати в режимі «Варка» 2 хвилини після закипання. Дістати сардини шумівкою, обсушити на серветці.
4Тісто викласти у змащену маслом чашу мультиварки, підняти краї та змастити соусом. Потім викласти всі підготовлені інгредієнти, тертий сир і готувати в режимі «Випічка» 30 хвилин.