Піца з сардинами та оливками
Піца з сардинами та оливками

Піца з сардинами та оливками

    

14 Лютого, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 300 г

Дріжджі - 10 г

Молоко - 100 мл

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Вода

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сардини свіжі - 150 г

Cир сулугуні м'який - 100 г

Печериці - 100 г

Оливки (?)

Олія - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ст. ложка соку

Вода - 300 мл

ДЛЯ СОУСУ:

Помідори - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ч. ложка тертої цедри

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1ТІСТО: Дріжджі та цукор розвести теплою водою, дочекатися появи пухирців. Змішати з маслом, яйцем і борошном, ретельно вимішувати тісто на столі близько 5 хвилин, розкачати в кружок, діаметр якого збігається з діаметром чаші мультиварки.

2СОУС: Оливкову олію змішати з дрібно нарізаним часником. Готувати 4 хвилини в режимі «Смаження». Додати очищений і дрібно нарізаний помідор, печериці, лимонну цедру. Готувати ще 6 хвилин, помішуючи через кожні 2 хвилини. Готовий соус посолити, поперчити та остудити.

3НАЧИНКА: У риби видалити все зайве. У мультиварку налити води, додати сік лимона, вершкове масло та сардини. Готувати в режимі «Варка» 2 хвилини після закипання. Дістати сардини шумівкою, обсушити на серветці.

4Тісто викласти у змащену маслом чашу мультиварки, підняти краї та змастити соусом. Потім викласти всі підготовлені інгредієнти, тертий сир і готувати в режимі «Випічка» 30 хвилин.

00:00