Піца з копченою рибою
Піца з копченою рибою

Піца з копченою рибою

  ,     

11 Грудня, 2019

50 рецептов пиццы
50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 250‑280 г

Дріжджі - 25 г

Молоко - 100 мл

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 50 г / 3 ст. ложки

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Риба копчена - 250 г

Cир - 50 г

Яблука кислі - 2‑3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сметана - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Підігріти молоко та розчинити в ньому дріжджі. Додати борошно, яйця, цукор. Ретельно вимісити тісто, додати трошки підігріте масло та ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Дати тісту постояти в теплі 30 хвилин.

2Потім обім'яти та викласти у змащену маслом чашу мультиварки або на деко.

3Рибу очистити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати кільцями товщиною близько 5 мм. Сир натерти на тертушці.

4Цибулю дрібно нарізати та трохи підрум'янити на вершковому маслі.

5На тісто рівномірно викласти шарами цибулю та рибу. Змастити верхній шар начинки сметаною, розкласти в один шар скибочки яблука, приправити спеціями. Посипати піцу тертим сиром.

6У ДУХОВЦІ: Помістити деко в нагріту духовку, запікати 20‑25 хвилин.

7У МУЛЬТИВАРЦІ: Закрити кришку мультиварки та виставити режим «Випічка» на 35 хвилин.

00:00