плов з куркою
плов з куркою

Плов по-турецьки з курячими шлуночками

  ,     

31 Липня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 600 г шлуночків

Рис басматі - 300 г

Томати у власному соку очищені - 400 г

Масло вершкове - 20 г

Барбарис сухий - 10 г

Базилік сухий - 2 г

Цибуля - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок

Олія - 3 ст. ложки

Кедрові горішки - 2 ст. ложки

Вода - 600‑700 мл

Directions

1Рис промити. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Шлуночки ретельно вимити, очистити та нарізати невеликими шматочками.

2У мультиварку влити олію, додати вершкове масло, цибулю, шлуночки та включити режим «Випічка» на 45 хвилин.

3Тим часом томати розім'яти виделкою, через 20 хвилин відкрити мультиварку та додати туди томати і горішки.

4Ще через 15 хвилин засипати в чашу барбарис, дрібно нарізану зелень петрушки, рис, воду, сіль і залишити тушкуватися ще 20 хвилин.

00:00