Плов по-турецьки з курячими шлуночками каші та круп'яні страви, страви з птиці турецька кухня мультиварка 31 Липня, 2020 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Курка - 600 г шлуночків Рис басматі - 300 г Томати у власному соку очищені - 400 г Масло вершкове - 20 г Барбарис сухий - 10 г Базилік сухий - 2 г Цибуля - 1 шт. Петрушка - 1 пучок Олія - 3 ст. ложки Кедрові горішки - 2 ст. ложки Вода - 600‑700 мл Directions 1Рис промити. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Шлуночки ретельно вимити, очистити та нарізати невеликими шматочками. 2У мультиварку влити олію, додати вершкове масло, цибулю, шлуночки та включити режим «Випічка» на 45 хвилин. 3Тим часом томати розім'яти виделкою, через 20 хвилин відкрити мультиварку та додати туди томати і горішки. 4Ще через 15 хвилин засипати в чашу барбарис, дрібно нарізану зелень петрушки, рис, воду, сіль і залишити тушкуватися ще 20 хвилин. 00:00