Коржі макові солодка випічка духовка 30 Липня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Борошно пшеничне - 2 склянки Яйця - 1 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Цукор - 2 ч. ложки Сода харчова - 0,5 ч. ложки ДЛЯ МАКОВОГО МОЛОКА: Мак - 0,5 склянки Мед - 0,5 склянки Вода - 1 склянка Directions МАКОВЕ МОЛОКО: 1Промитий мак залити окропом і дати постояти 15 хвилин. Потім воду злити, мак обсушити, щоб в ньому не залишилося води. 2Розтерти мак в ступці, поступово підливаючи дуже маленькими дозами (по 1 ч. ложці) кип'ячену воду. 3У макове молоко влити мед, безперервно помішуючи, і розвести кип'яченою водою. КОРЖ: 1З борошна, яйця, масла, цукру, соди замісити круте тісто. 2Розкачати його в пласт завтовшки 5 мм, надрізати квадратами, кожен квадрат наколоти виделкою. 3Випекти коржі в духовці. 4Готовий корж остудити, розламати по надрізах на квадрати, залити маковим молоком з медом, добре перемішати і дати просочитися підливою. 00:00