Свинина, запечена з картоплею
Свинина, запечена з картоплею

Свинина, запечена з картоплею

    

25 Вересня, 2019

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Свинина - 800 г

Картопля - 800 г

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Жир - 1 ст. ложка

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1М'ясо та картоплю нарізати шматочками однакового розміру.

2Ємність для запікання змастити жиром і укласти вниз м'ясо, на нього - картоплю, посолити, додати чорний перець.

3Готувати в аерогрилі 1 годину при максимальній швидкості і температурі 250°С.

4В окремому посуді 2‑3 хвилини підсмажувати нарізану кільцями цибулю і додати її до м'яса.

5Тушкувати все разом 30 хвилин при температурі 150°С.

00:00