Свинина, запечена з картоплею страви з м'яса аерогриль 25 Вересня, 2019 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Ingredients Свинина - 800 г Картопля - 800 г Цибуля ріпчаста - 3 шт. Жир - 1 ст. ложка Перець чорний горошком Сіль Directions 1М'ясо та картоплю нарізати шматочками однакового розміру. 2Ємність для запікання змастити жиром і укласти вниз м'ясо, на нього - картоплю, посолити, додати чорний перець. 3Готувати в аерогрилі 1 годину при максимальній швидкості і температурі 250°С. 4В окремому посуді 2‑3 хвилини підсмажувати нарізану кільцями цибулю і додати її до м'яса. 5Тушкувати все разом 30 хвилин при температурі 150°С. 00:00