Бефстроганов зі свинини з грибами та картоплею страви з грибів, страви з м'яса 25 Грудня, 2018 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Свинина - 600 г (вирізка) Печериці - 400 г Картопля молода - 400 г Цибуля ріпчаста - 400 г Кетчуп - 20 мл Сметана - 200 мл Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова - 80 мл для смаження Directions 1Картоплю відварювати в мундирі в підсоленій воді 20 хвилин після закипання рідини. 2Остудити зварену картоплю, розрізати кожну на 4 частини, потім нарізати секторами. 3Вимити й обсушити вирізку, видалити плівки. Нарізати м'ясо соломкою, посолити та поперчити. 4Вимити, обсушити та почистити гриби, розрізати кожен гриб на 4 частини. Нашаткувати очищену цибулю соломкою. 5Обсмажувати картоплю, цибулю, гриби та свинину на розпеченій оливковій олії 4‑6 хвилин. 6Додати кетчуп і сметану, перемішати, прогрівати 1 хвилину. 00:00