Бефстроганов зі свинини з грибами та картоплею
Бефстроганов зі свинини з грибами та картоплею

Бефстроганов зі свинини з грибами та картоплею

  ,

25 Грудня, 2018

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 600 г (вирізка)

Печериці - 400 г

Картопля молода - 400 г

Цибуля ріпчаста - 400 г

Кетчуп - 20 мл

Сметана - 200 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова - 80 мл для смаження

Directions

1Картоплю відварювати в мундирі в підсоленій воді 20 хвилин після закипання рідини.

2Остудити зварену картоплю, розрізати кожну на 4 частини, потім нарізати секторами.

3Вимити й обсушити вирізку, видалити плівки. Нарізати м'ясо соломкою, посолити та поперчити.

4Вимити, обсушити та почистити гриби, розрізати кожен гриб на 4 частини. Нашаткувати очищену цибулю соломкою.

5Обсмажувати картоплю, цибулю, гриби та свинину на розпеченій оливковій олії 4‑6 хвилин.

6Додати кетчуп і сметану, перемішати, прогрівати 1 хвилину.

00:00