Медальйони зі свинини з моченою брусницею страви з м'яса аерогриль 7 Грудня, 2019 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Ingredients Свинина - 800 г м'якоті Яблука - 3 шт. Брусниця мочена - 200 г Мед - 20 г Олія - 100 мл Кориця Перець чорний Сіль Directions 1М'ясо нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Змастити олією, посолити, посипати чорним перцем і корицею. 2Запікати в аерогрилі 20 хвилин при максимальних швидкості і температурі. 3Яблука нарізати шматочками, зробити поглиблення і покласти в них брусницю, змішану з медом. 4У глибокий посуд скласти медальйони та яблука. Готувати 20 хвилин при температурі 250°С. 00:00