медальйони з брусницею, медом і яблуками
медальйони з брусницею, медом і яблуками

Медальйони зі свинини з моченою брусницею

    

7 Грудня, 2019

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Свинина - 800 г м'якоті

Яблука - 3 шт.

Брусниця мочена - 200 г

Мед - 20 г

Олія - 100 мл

Кориця

Перець чорний

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Змастити олією, посолити, посипати чорним перцем і корицею.

2Запікати в аерогрилі 20 хвилин при максимальних швидкості і температурі.

3Яблука нарізати шматочками, зробити поглиблення і покласти в них брусницю, змішану з медом.

4У глибокий посуд скласти медальйони та яблука. Готувати 20 хвилин при температурі 250°С.

00:00