100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 25 mins
Yields: 4 порції
Ingredients
Свинина - 350 г філе
Тости - 8 шт.
Сир м'який з білою цвіллю - 200 г
Печериці - 150 г
Часник - 1 зубчик
Масло вершкове - 50 г
Борошно - 30 г
Бульйон курячий - 125 мл
Гірчиця - 2 ст. ложки
Крем-сир плавлений - 150 г
Олія - 1 ст. ложка
Петрушка - 1 невеликий пучок
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Нарізати печериці скибочками. Вичавити часник крізь прес.
2Вибрати режим мультиварки «Смаження». Розтопити вершкове масло й обсмажувати гриби з часником 5 хвилин.
3Додати в чашу до грибів рубану петрушку. Розтопити вершкове масло. Всипати борошно та пасерувати 1 хвилину. Влити порціями бульйон, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
4Нарізати свинину на 8 тонких скибочок, трохи відбити.
5Обсмажувати м'ясо на олії по 1 хвилині з кожного боку, вибравши режим «Смаження». В кінці покласти на нього скибочки сиру.
6Підсушити тости в духовці.
7Викласти на тости частину соусу, потім шматочки свинини з сиром. Полити соусом.