Свинина на тостах
Свинина на тостах

Свинина на тостах

  , , ,   

15 Березня, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 350 г філе

Тости - 8 шт.

Сир м'який з білою цвіллю - 200 г

Печериці - 150 г

Часник - 1 зубчик

Масло вершкове - 50 г

Борошно - 30 г

Бульйон курячий - 125 мл

Гірчиця - 2 ст. ложки

Крем-сир плавлений - 150 г

Олія - 1 ст. ложка

Петрушка - 1 невеликий пучок

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Нарізати печериці скибочками. Вичавити часник крізь прес.

2Вибрати режим мультиварки «Смаження». Розтопити вершкове масло й обсмажувати гриби з часником 5 хвилин.

3Додати в чашу до грибів рубану петрушку. Розтопити вершкове масло. Всипати борошно та пасерувати 1 хвилину. Влити порціями бульйон, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.

4Нарізати свинину на 8 тонких скибочок, трохи відбити.

5Обсмажувати м'ясо на олії по 1 хвилині з кожного боку, вибравши режим «Смаження». В кінці покласти на нього скибочки сиру.

6Підсушити тости в духовці.

7Викласти на тости частину соусу, потім шматочки свинини з сиром. Полити соусом.

00:00