Трубочки млинчасті пошехонські

  

5 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 200 г / 2 склянки

Яйця - 3 шт.

Молоко - 3,5 склянки / 2 склянки

Вершки - - / 1 склянка

Цукор - 1 ст. ложка / 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт. (цедра) / -

Масло вершкове - 1 ст. ложка / 100 г

НАЧИНКА:

Яйця

Масло

Directions

1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру і борошно. Все це добре розмішати та розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то молока.

2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати тонкі млинці тільки з одного боку.

3Коли млинці трохи охолонуть, на підсмажену сторону покласти начинку з рубаних яєць, зварених круто, та масла. Загорнути кожен млинець трубочкою.

4Потім скласти млинці на сковороду і знову обсмажити.

00:00