Бабка картопляна, фарширована грибами запіканки, страви з грибів духовка 6 Грудня, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Готовим из картофеля (Семь поварят) Cook: 55 mins Yields: 6 порцій Ingredients Картопля - 10 шт. / 800 г Яйця - 1 шт. (для варіанта 2) Борошно - 1 ст. ложка Олія - 2 ст. ложки / 50 г Перець чорний мелений (для варіанта 2) Сіль ДЛЯ НАЧИНКИ: Гриби свіжі - 120 г / печериці - 250 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. / 100 г Олія - 2 ст. ложки / 70 г Directions 1Сиру картоплю натерти на тертці, змішати з борошном, посолити (для варіанта 2 - поперчити, додати збите яйце), перемішати. 2ВАРІАНТ 1: Очищені гриби обшпарити окропом, промити, відварити й обсмажити в олії з цибулею. 3ВАРІАНТ 2: Гриби нарізати скибочками й обсмажити разом із дрібно нарізаною цибулею. 4На сковороду, змащену маслом, викласти половину картопляної маси, на неї - грибну начинку, зверху - залишки картоплі. 5Запікати в духовці до золотистої скоринки. 00:00