Бабка картопляна, фарширована грибами
Бабка картопляна, фарширована грибами

Бабка картопляна, фарширована грибами

  ,   

6 Грудня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки
Готовим из картофеля (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Картопля - 10 шт. / 800 г

Яйця - 1 шт. (для варіанта 2)

Борошно - 1 ст. ложка

Олія - 2 ст. ложки / 50 г

Перець чорний мелений (для варіанта 2)

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби свіжі - 120 г / печериці - 250 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт. / 100 г

Олія - 2 ст. ложки / 70 г

Directions

1Сиру картоплю натерти на тертці, змішати з борошном, посолити (для варіанта 2 - поперчити, додати збите яйце), перемішати.

2ВАРІАНТ 1: Очищені гриби обшпарити окропом, промити, відварити й обсмажити в олії з цибулею.

3ВАРІАНТ 2: Гриби нарізати скибочками й обсмажити разом із дрібно нарізаною цибулею.

4На сковороду, змащену маслом, викласти половину картопляної маси, на неї - грибну начинку, зверху - залишки картоплі.

5Запікати в духовці до золотистої скоринки.

00:00