Кульки картопляні з томатним соусом закуски, овочеві страви здорове харчування, лікувальне харчування 21 Вересня, 2019 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Картопля - 1 кг Яйця - 2 шт. Борошно - 50 г Сіль ДЛЯ СОУСУ: Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 3 зубчики Томатна паста - 100 г Directions 1СОУС: Дрібно нарізати цибулину, з'єднати з тертим часником, додати томатну пасту, розведену водою, і варити 5 хвилин. 2КАРТОПЛЯНА ОСНОВА: Картоплю очистити, зварити, пропустити через м'ясорубку, додати 2 білки, борошно та сіль. 3Розкачати масу в ковбаски, виліпити кульки та варити їх в киплячій підсоленій воді 6‑7 хвилин. 4Потім вийняти їх шумівкою на блюдо, полити томатним соусом. 00:00