Чорнослив, фарширований сиром (творогом) і горіхами

    

12 Березня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
Блюда из творога (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 30 минут

Ingredients

Варіант 1:

Сир (творог) - 100 г

Чорнослив - 1 склянка

Яйця - 2 жовтки

Манна крупа - 1 ст. ложка

Цукор - 2 ст. ложки

Волоські горіхи очищені - 5 шт.

Сметана - 100 мл

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Варіант 2:

Сир (творог) - 500 г

Чорнослив - 400 г

Яйця - 8 жовтків

Манна крупа - 2 ст. ложки

Цукор - 75 г

Волоські горіхи - 10‑15 шт.

Сметана

Варіант 3:

Сир (творог) - 500 г

Чорнослив - 500 г

Яйця - 8 жовтків

Крупа манна - 2 ст. ложки

Цукор - 3 ст. ложки

Волоські горіхи рубані - 1 склянка

Сметана - 2,5 склянки

Масло вершкове - 25 г

Directions

1Чорнослив розмочити в холодній воді та видалити кісточки.

2Очистити волоські горіхи, підсмажити на сковорідці, цілі дрібно порубати.

3Сир (творог) протерти через сито, змішати з манною крупою, маслом (крім варіанту 2), жовтками, цукром і підсмаженими горіхами.

4Сирною масою нафарширувати чорнослив, укласти в форму або на сковорідку, підлити трохи води і запекти в духовці.

5Подавати зі звичайною сметаною або полити сметаною збитою або наполовину випареною.

Дієта при застуді та грипі (варіант 2)

00:00