100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
Блюда из творога (Семь поварят)
Cook: 30 mins
Yields: 30 минут
Ingredients
Варіант 1:
Сир (творог) - 100 г
Чорнослив - 1 склянка
Яйця - 2 жовтки
Манна крупа - 1 ст. ложка
Цукор - 2 ст. ложки
Волоські горіхи очищені - 5 шт.
Сметана - 100 мл
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Варіант 2:
Сир (творог) - 500 г
Чорнослив - 400 г
Яйця - 8 жовтків
Манна крупа - 2 ст. ложки
Цукор - 75 г
Волоські горіхи - 10‑15 шт.
Сметана
Варіант 3:
Сир (творог) - 500 г
Чорнослив - 500 г
Яйця - 8 жовтків
Крупа манна - 2 ст. ложки
Цукор - 3 ст. ложки
Волоські горіхи рубані - 1 склянка
Сметана - 2,5 склянки
Масло вершкове - 25 г
Directions
1Чорнослив розмочити в холодній воді та видалити кісточки.
2Очистити волоські горіхи, підсмажити на сковорідці, цілі дрібно порубати.
3Сир (творог) протерти через сито, змішати з манною крупою, маслом (крім варіанту 2), жовтками, цукром і підсмаженими горіхами.
4Сирною масою нафарширувати чорнослив, укласти в форму або на сковорідку, підлити трохи води і запекти в духовці.
5Подавати зі звичайною сметаною або полити сметаною збитою або наполовину випареною.