Хачапурі з листкового тіста випічка грузинська кухня висококалорійне, духовка 4 Жовтня, 2019 Грузинская кухня (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 10 порцій Ingredients Тісто листкове - 2 кг ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир сулугуні - 1 кг Яйця - 2‑3 шт. Сметана - 200 г Масло вершкове - 3 ст. ложки Directions 1Тісто розкачати в пласт товщиною 4‑5 мм, розрізати на 10 квадратів. 2На середину кожного покласти фарш із тертого сиру з яйцями, сметаною і 2 ст. ложками масла. 3Краї квадратів з'єднати в центрі та притиснути, потім розкачати хачапурі у вигляді кола. 4Змастити хачапурі льезоном, укласти на змочене водою деко і випікати при 220°С. 5При подачі полити розтопленим маслом.Якщо немає сулугуні, можна взяти імеретинський сир, чанах або бринзу. 00:00