Слойка з рибою випічка, страви з риби духовка 9 Серпня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 100 г Молоко - 2 ст. ложки Борошно пшеничне - 2,5 склянки Сіль - 1/3 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Минтай - 600 г філе Майонез - 2 ст. ложки Цибуля - 2 шт. Олія Перець чорний мелений Сіль Directions 1ТІСТО: Змішати яйця, молоко, сіль, розм'якшене масло, додати борошно та замісити не дуже круте тісто й охолодити його в холодильнику. НАЧИНКА: 1Філе минтая нарізати скибочками, посолити, поперчити, обваляти в борошні й обсмажити в олії. 2Цибулини очистити, розрізати навпіл і кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями, а потім спасерувати. 3Рибу змішати з цибулею і заправити майонезом. СЛОЙКИ: 1Охолоджене тісто розкачати в пласт завтовшки 5 см, скласти вчетверо, розкачати і знову покласти в холодильник на 30 хвилин. 2Після охолодження скласти тісто вчетверо та розкачати. Пласт нарізати на квадрати, на один край покласти трохи начинки та зліпити у формі трикутника. 3Викласти слойки на змащене вершковим маслом деко, змастити збитим яйцем і випікати в духовці до зарум'янювання. 00:00