Breakfast. 31 Ways to Start the Day (You) 2016-2017
Prep: 10 mins
Cook: 25 mins
Yields: 2 великих омлети
Ingredients
Яйця - 8 шт.
Сіль
Перець чорний свіжомолотий
Масло вершкове - 30 мл
Сир фета - 2 кружальця, грубо розкришені
Брокколі - 250 г
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Помідори бебі - 250 г
Хліб свіжий (необов'язково)
Мікро-трави (необов'язково)
Directions
1Нагріти духовку до 200°C.
2Збити яєчні білки до міцності, приправити сіллю та перцем.
3Нагріти половину вершкового масла у великій сковороді та ложкою покласти половину збитих яєчних білків. Обсмажувати на середньому вогні 1 хвилину.
4Обережно збити жовтки, приправити сіллю, перцем і ложкою розподілити половину суміші по яєчному білку. Посипати зверху половиною розкришеного сиру фета і випікати в духовці 5‑10 хвилин або до готовності. Повторити з рештою інгредієнтів, щоб зробити ще один великий омлет.
5Брокколі розібрати на суцвіття та бланшувати.
6Розподілити бланшовану брокколі між двома омлетами. Скласти омлети, щоб закрити начинку.
7За бажання, подавати омлети зі смаженими помідорами бебі та хлібом, прикрасити мікро-травами.