Пиріжки листкові з креветками та горбушею пиріжки японська кухня духовка 27 Березня, 2020 Японская кухня Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Тісто листкове - 500 г Креветки очищені - 200 г Горбуша - 200 г філе Масло вершкове - 2 ст. ложки Соєвий соус - 2 ч. ложки Яйця - 1 жовток Паприка мелена Directions 1Філе горбуші нарізати тонкими смужками та смажити разом із креветками у вершковому маслі 3 хвилини на сильному вогні. 2Потім додати паприку та соєвий соус, перемішати, зменшити вогонь і готувати ще 3 хвилини. 3Тісто розкачати в пласт завтовшки 0,5 см і нарізати шматочками квадратної форми. 4На середину кожного квадрата викласти трохи начинки, сформувати пиріжки та змастити поверхню жовтком. 5Випікати в попередньо розігрітій до 180°C духовці 15‑20 хвилин. 00:00 Nutrition Facts Calories347 ккал