Хліб гарбузовий з шоколадом
Хліб гарбузовий з шоколадом

Хліб гарбузовий з шоколадом

  ,   

4 Березня, 2019

Школа гастронома 2014 №18 (260) Быстрые ужины для рабочих дней

Ingredients

Борошно - 1,5 склянки

Цукор - 1 склянка

Гарбуз - 350 г м'якоті

Олія - 125 мл

Яйця - 2 шт.

Шоколад - 50 г

Розпушувач - 1 ч. ложка

Сіль - 0,75 ч. ложки

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Мускатний горіх мелений - 0,5 ч. ложки

Вода - 80 мл

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Сир вершковий - 120 г

Цукрова пудра - 1 склянка

Молоко - 1 ст. ложка

Directions

1Розігріти духовку до 175°С.

2Нарізати гарбуз невеликими шматочками, викласти на деко та поставити в духовку. Запікати 30‑40 хвилин, до м'якості.

3Потім перекласти в чашу блендера та подрібнити в пюре.

4У великій мисці міксером змішати цукор і олію. По одному додати яйця, кожен раз добре збиваючи.

5В іншій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль, корицю та мускатний горіх.

6По черзі додавати в суміш яєць, цукру та олії борошняну суміш і воду, постійно збиваючи міксером. В кінці додати гарбузове пюре.

7Порубати шоколад і вмішати в тісто.

8Трохи змастити маслом прямокутну форму для кексу розміром 10х25 см. Перекласти тісто у форму та поставити в духовку. Випікати хліб 50‑55 хвилин.

9Повністю остудити хліб на решітці.

10ГЛАЗУР: Змішати вершковий сир і цукрову пудру, потроху підливаючи молоко, доки не вийде консистенція густої сметани.

11Полити хліб глазур'ю.

00:00