Оладки з гарбуза (з прянощами) млинці, оладки, сирники, овочеві страви 8 Березня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 3 порції Ingredients Гарбуз - 200 г Яйця - 2 шт. Олія - 2 ст. ложки + для смаження Цукор - 2‑3 ст. ложки Борошно - 190 г Розпушувач - 2 ч. ложки Кориця мелена - 0,5 ч. ложки Імбир мелений - 1 ч. ложка Гвоздика мелена - 0,25 ч. ложки Сіль - 1 щіпка Directions 1Очистити гарбуз від шкірки та насіння. Нарізати великими шматочками та запікати в духовці 25‑30 хвилин до м'якості при 200°С. 2Подрібнити запечений гарбуз за допомогою блендера до стану пюре. 3Змішати гарбузове пюре та яйця. Додати цукор, перемішати. Додати олію, перемішати. 4Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю. Додати корицю, імбир і гвоздику, перемішати. 5З'єднати обидві суміші. Перемішати до однорідності. 6Викладати по 1 ст. ложці тіста на розпечену сковороду, змащену олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. 00:00