Млинці гарбузові млинці, оладки, сирники, овочеві страви 14 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr 20 mins Yields: 10-12 порцій Ingredients Борошно - 360 г Йогурт або сметана - 240 г Гарбуз - 500 г Яйця - 4 шт. Цукор - 2 ст. ложки Розпушувач - 2 ч. ложки Кориця - 2 ч. ложки Гвоздика - 0,25 ч. ложки Мускатний горіх - 1 щіпка Сіль - 1 щіпка Олія для смаження та змащування Directions 1Нарізати гарбуз невеликими кубиками. Викласти в форму для запікання, змастити олією. Запікати 30 хвилин у духовці при 180°С. 2З'єднати борошно з сіллю та розпушувачем. Додати корицю, гвоздику та мускатний горіх, перемішати. 3Збити яйця з цукром в пишну піну, щоб об'єм збільшився вдвічі. 4Додати йогурт або сметану, ще трохи збити. 5Подрібнити гарбуз за допомогою блендера до стану пюре. Додати гарбузове пюре до яєчно-йогуртової суміші. 6З'єднати суміш з борошном і перемішати до однорідної консистенції. 7Смажити млинці на розпеченій олії на середньому вогні по 4 хвилини з кожного боку. 00:00