«Ананаси» з гарбуза
«Ананаси» з гарбуза

«Ананаси» з гарбуза

  

27 Червня, 2019

Ingredients

Гарбуз - 1 кг

Лимон - 1 шт.

Цукор - 300 г

Directions

1Нарізати очищений гарбуз невеликими шматочками та покласти в каструлю. Зверху рівномірно посипати цукром.

2З лимона вичавити сік, а решту м'якоті та шкірку нарізати. Соком полити гарбуз і покласти зверху порізаний лимон. Накрити каструлю кришкою і залишити на 4‑5 годин, щоб гарбуз пустив сік.

3Потім поставити каструлю на вогонь. Коли маса закипить, варити її ще хвилин 5‑10. Стежити, щоб гарбуз не розварився.

4Зняти з вогню і охолодити.

00:00