Гарбуз, фарширований бараниною страви з м'яса духовка 5 Квітня, 2020 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Гарбуз - 1 шт. невеликий Баранина - 600 г м'якоті Цибуля - 2 шт. Олія Перець чорний мелений Сіль Directions 1ФАРШ: М'ясо дрібно порубати, змішати з подрібненою цибулею, посолити, поперчити та ретельно перемішати. 2У гарбуза зрізати верхівку й акуратно ложкою вийняти насіння та більшу частину м'якоті. 3«Чашу» нафарширувати, поставити в сковороду з високими бортами, закрити зрізаною верхівкою та змастити поверхню олією. 4Запікати в духовці 2 години. 5Після відокремити шкірку, а м'якоть із фаршем нарізати та викласти на блюдо. 00:00