Гарбуз, фарширований бараниною
Гарбуз, фарширований бараниною

Гарбуз, фарширований бараниною

    

5 Квітня, 2020

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Гарбуз - 1 шт. невеликий

Баранина - 600 г м'якоті

Цибуля - 2 шт.

Олія

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1ФАРШ: М'ясо дрібно порубати, змішати з подрібненою цибулею, посолити, поперчити та ретельно перемішати.

2У гарбуза зрізати верхівку й акуратно ложкою вийняти насіння та більшу частину м'якоті.

3«Чашу» нафарширувати, поставити в сковороду з високими бортами, закрити зрізаною верхівкою та змастити поверхню олією.

4Запікати в духовці 2 години.

5Після відокремити шкірку, а м'якоть із фаршем нарізати та викласти на блюдо.

00:00