Пиріг з яловичиною та квасолею
Пиріг з яловичиною та квасолею

Пиріг з яловичиною та квасолею

  ,   

6 Серпня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 750 г

Борошно пшеничне - 500 г

Квасоля консервована - 300 г

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Яйця - 1 жовток

Олія - 3 ст. ложки

Перець духмяний мелений - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 1 шт.

Вода - 250 мл

Directions

1М'ясо нарізати невеликими кубиками, цибулю та часник порубати.

2Налити в чашу мультиварки олію, обсмажувати м'ясо в режимі «Смаження» 20 хвилин, додавши цибулю, часник, сіль і спеції.

3Посипати борошном і влити в начинку воду. Поставити режим «Тушкування» на 25 хвилин.

4За 10 хвилин до закінчення додати до м'яса квасолю.

5Розморозити листкове тісто. Викласти пласти один на одний і розкачати. Вирізати 2 кола по діаметру мультиварки.

6Вистелити чашу мультиварки кулінарним папером, змастити олією. Пласти змастити маслом або олією. Викласти на нижній пласт начинку. В середині другого шару тіста вирізати отвір, потім накрити їм начинку. Змастити верх пирога збитим яєчним жовтком. Помістити в мультиварку, виставити режим «Випічка» на 90 хвилин.

00:00