1М'ясо нарізати невеликими кубиками, цибулю та часник порубати.
2Налити в чашу мультиварки олію, обсмажувати м'ясо в режимі «Смаження» 20 хвилин, додавши цибулю, часник, сіль і спеції.
3Посипати борошном і влити в начинку воду. Поставити режим «Тушкування» на 25 хвилин.
4За 10 хвилин до закінчення додати до м'яса квасолю.
5Розморозити листкове тісто. Викласти пласти один на одний і розкачати. Вирізати 2 кола по діаметру мультиварки.
6Вистелити чашу мультиварки кулінарним папером, змастити олією. Пласти змастити маслом або олією. Викласти на нижній пласт начинку. В середині другого шару тіста вирізати отвір, потім накрити їм начинку. Змастити верх пирога збитим яєчним жовтком. Помістити в мультиварку, виставити режим «Випічка» на 90 хвилин.