Пиріжки з сиром
Пиріжки з сиром

Пиріжки з сиром

    

20 Липня, 2020

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 15-20 шт.

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 250 г

Яйця - 1 шт.

Сметана - 3 ст. ложки

Сіль - 0,2 ч. ложки

Масло вершкове або маргарин - 50 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир сулугуні або твердий - 200 г

Мед - 6 ст. ложок

Лимон - 1 шт. (терта цедра)

ДЛЯ СМАЖЕННЯ:

Олія - 2 склянки

Directions

1ТІСТО: Борошно посікти з маслом, додати яйце, сметану та сіль. Замісити тісто та витримати його в холодильнику 30 хвилин.

2НАЧИНКА: Сир натерти на крупній тертці та змішати з цедрою.

3Тісто тонко розкачати, вирізати кружальця діаметром 10 см. На кожен покласти трохи начинки, згорнути у формі півмісяця і притиснути краї.

4Смажити пиріжки у великій кількості лдії до золотистого кольору, викласти на паперовий рушник, щоб увібрався жир.

5Пиріжки покласти на блюдо та полити медом.

00:00